hawaii del 1

blogg9Vi kom fram till huset mitt i natten efter ungefär en timme av att ha kört vilse. Alla var fortfarande pigga och glada och vi somnade väl inte förräns vid tre. Dagen efter blev det ut och kut och vi var riktigt taggade!
blogg5Det fanns även en koidamm som hörde till huset! Fett kul att mata fiskarna då dom stora blev sjukt taggade och hoppade upp på stenarna och riskerade sina liv. Min kusin fick en gång kasta tillbaka en av dom i vattnet.
blogg1Blev direkt till Kailua Beach som var några minuters gångavstånd, riktigt fint alltså bilderna gör inte rättvisa! Jättevarmt i vattnet också.
blogg2blogg3blogg4blogg7blogg10Så hade vi också en flitigt använd pool. Morgondopp varje dag, lite motion och massa lek och bollkastning!
blogg12Dag tre så fyllde ju fina pappan min 50 år, anledningen till att vi var där! Blev bäst frukost, sång och sen for några iväg och åkte helikopter.
blogg14
blogg6blogg13Senare så blev det grillat och party. blogg11Jag och Jonathan var duktiga på att ta oss iväg till Honolulu med bussen, här var precis efter jag hittat en bebiskackerlacka på kameran. Började bara gråta lite.
blogg8Food court på Ala Moana. Mycket mat och mycket folk.
blogg16Vi åkte till Waikiki beach, det här var någon superfin damm precis bredvid själva havet.
blogg15blogg18Ojojoj vad fint det var! Vi åt på donken och beundrade utsikten. Mer bilder sen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s