HAWAII – MOBIL

hawaiiKan inte ens beskriva hur otroligt roliga dom här två veckorna har varit!! Har fått vara med min älskling, min familj och annat ashärligt folk. Det var ett riktigt paradis och det tog emot att fara hemåt. Jonathan är inte ens hemma än för han tog ju som sagt andra flyg, alltså är jag helt själv för första gången på närmre tre veckor… Gillar det inte!!! Saknar redan alla, buhu.

Annars så måste jag säga att folket är hundra gånger trevligare där än här i Sverige. Folk pratar med en frivilligt bara för att prata, hjälper en utan att man ber om det och är bara bäst. Har som aldrig förstått vad folk menat med att svenskarna är “blyga” men nu kan jag se det… Riktigt nyttigt att resa och se andra kulturer, två tummar upp!

Nu framöver så kommer det bli riktiga bildbomber från kameran, var beredda!

Advertisements

One thought on “HAWAII – MOBIL

  1. Vilka nice bilder!!! Jag vill också till USA och träffa amerikanare… jag kom ihåg när jag var typ tolv och jag och ellen for och träffade några amerikanska vänner till farmor och farfar, jag kom ihåg att jag gav en kvinna en komplimang om hennes örhängen och då tog hon av sig dom och ville GE DOM TILL MIG. jag ba eeee var helt chockad att en vuxen kvinna skulle vilja ge bort sina örhängen på det sättet, så sjukt trevlig haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s